Cum a reacţionat „regele asfaltului” Georgică Cornu la informaţia că el este...

Cum a reacţionat „regele asfaltului” Georgică Cornu la informaţia că el este denunţătorul primarului şpăgar de la Râmnicu Vâlcea

0
DISTRIBUIȚI

georgica cornu06

Ancheta DNA legată de dosarul de corupţie în care este implicat primarul din Râmnicu Vâlcea, liberalul Emilian Frâncu, are legătură cu Timişoara, surse judiciare declarând că mita ar fi venit de la o firmă de construcţii din oraşul de pe malurile Begăi.  Emilian Frâncu a fost audiat timp de aproximativ cinci ore în sediul Primăriei, alături de un angajat al instituţiei şi de directoarea unei televiziuni locale, în al cărei sediu ar fi fost organizat un flagrant.Conform unor surse judiciare, citate de Mediafax, reprezentantul unei firme de construcţii din Timişoara, care viza obţinerea unui contract de la Primărie, ar fi lăsat la sediul televiziunii un plic cu 20.000 de euro, care ar fi trebuit să ajungă la primarul Emilian Frâncu.


Surse demne de încredere au declarat pentru PRESSALERT.ro că denunţul ar fi fost formulat de „regele asfaltului” din Banat, Georgică Cornu. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta informaţia, Cornu a declarat „Ce denunţat? Lăsaţi-mă cu glumele astea. Nu sunt în ţară. De două ori m-am văzut cu primarul din Vâlcea să-mi plătească lucrările”. Georgică Cornu şi firma Confort SA sunt subiectul unei plângeri penale depuse de CNADNR la structura centrală a DNA după ce ce s-a descoperit că au fost facturate lucrări inexistente şi s-au plătit preţuri supraevaluate pentru lucrări efectuate, „tunul” dat fiind de peste 173 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.