Cum au găsit poliţiştii droguri la o razie „economică”

Cum au găsit poliţiştii droguri la o razie „economică”

4
DISTRIBUIȚI

IMG_5975

Lipsa aparatelor de marcat, contracte dubioase pentru angajaţi, dar şi o „surpriză” care nu a avut legătură cu acţiunea – acestea au fost ingredientele raziei din acest sfârşit de săptămână efectuate de poliţiştii Secţiei 3, împreună cu lucrători ai Gărzii Financiare şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş.


Agenţii au verificat astfel opt unităţi comerciale, iar în urma acestora au întocmit două dosare penale, unul pentru neasigurarea pazei în local, iar amenzile se ridică la peste 11.000 de lei.

Comisarii Gărzii Financiare au închis o shaormerie de la intersecţia Căii Şagului cu Dâmboviţa, pentru următoarele trei luni. Aceştia au descoperit că banii găsiţi aici proveneau din vânzări pentru care nu a fost eliberat bon fiscal. Suma de 279 de lei a fost confiscată, iar patronii amendaţi cu 8.000 de lei.

Cel de-al doilea dosar penal întocmit de poliţişti i-a fost întocmit unui tânăr de 26 de ani, de care oamenii legii au dat în timp ce se deplasau spre unul dintre localuri. După ce l-au oprit şi legitimat, poliţiştii au găsit la el un pacheţel din folie de aluminiu, în interiorul căruia se aflau „fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis”. Tânărul este acum cercetat, în libertate, pentru deţinere, fără drept, de droguri pentru consum propriu.

4 COMENTARII

  1. Bravo Sectiei de Politie. Se pare ca muncesc foarte bine..din pacate aceleasi ganduri frumoase nu le pot adresa si celor de la BCCO Timisoara..orasul colcaie de droguri si cei abilitati se infrupta din plin din banul public..pentru nimic 😉

  2. uau… ce sa zic nici macar 1 gram de canabis, dosar penal futere pe viata pentru tanar, cum mm asa ceva, nebuni, asta ii treaba?! pt ceva ce nici macar nu te omoara (ca tigarile si alcoolu) nici extras iar apoi injectat (nu ca s-ar practica dar din teste de laborator pe cobai s-a dovedit), la modul ca nu exista supradoza…cacat vomit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.