Cum au votat aleșii județeni “la grămadă” banii pentru festivalul JazzTM

Cum au votat aleșii județeni “la grămadă” banii pentru festivalul JazzTM

0
DISTRIBUIȚI

bojin vegheaza

E oficial: consiliul Judeţean Timiş a votat astăzi în plen alocarea a 30.000 de lei pentru festivalul organizat de primarul Nicolae Robu JazzTM.  Doar consilierii judeţeni au avut lista detaliată cu proiectele incluse pe agenda culturală şi pentru care s-au alocat bani, astfel că votul a trecut neobservat pentru cei care nu au avut acces la aceste informații.


Consilerii care fac parte din comisia de cultură s-au făcut şi ei că nu ştiu. Pesedistul Adrian Negoiţă a explicat că se poate să fi votat, dar din atâtea poziţii nu ţine minte dacă s-au alocat sau nu bani. Apoi, penelistul Adrian Păşcuţă, cel care de altfel a scăpat informaţia ţinută la secret de autorităţile locale şi judeţene, a confirmat că s-au votat cei 30.000 de lei pentru JazzTm.

Vă reamintim că pentru festivalul care se desfăşoară în 5- 7 iulie Primăria Timişoara a alocat suma de 100.000 de euro, în vreme ce restul de 60.000 de euro necesari pentru eveniment trebuie să vină din sponsorizări, cel puțin asta declara primarul.  În mare parte, în afară de data desfăşurării şi o parte dintre artişiti, alte detalii legate de aspecte financiare cum ar fi onorarii sau sursa sponsorizărilor sunt ţinute la secret.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.