Cum demonstrează Blaga faptul că regionalizarea se face pentru a mulțumi baronii...

Cum demonstrează Blaga faptul că regionalizarea se face pentru a mulțumi baronii USL

0
DISTRIBUIȚI

congres pdl 1 vasile blaga 1

Senatorul PDL Vasile Blaga, prezent astăzi la Timişoara în cadrul unei conferinţe de presă, a făcut o radiografie a guvernării USL, atenţionând că „toate măsurile pe care le anunţă  sunt de la anul, niciuna din promisiunile electorale nu sunt onorate, au promis în patru ani un milion de locuri de munca, investiţiile sunt mai mici cu 40 la sută decât schema propusă în 2012.


Investiţiile serioase sunt blocate până în 2016”.  De departe cele mai mari probleme pe care guvernarea USL le-a cauzat, în opinia șefului democrat-liberalilor, sunt blocarea absorbţiei fondurilor europene şi a regionalizării. „Cei de la USL nu au discutat niciodată de ce intenţionează să procedeze aşa la regionalizare. S-au blocat la faptul că fiecare baron local al USL vrea capitală la el în judeţ, iar acuma Dragnea nu mai spune că sunt opt regiuni, ci că pot fi chiar  60”.

Senatorul a precizat că PDL va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a stopa iniţiativele distrugătoare ale actualului guvern. Momentan cei de la PDL discută o moţiune despre cum sunt conduse companiile de stat. La conferinţă a luat parte şi vicepreşedintele PDL Mircea Hava, primarul oraşului Alba Iulia, care s-a plâns de faptul că banii din fonduri europene au fost blocaţi în mod răutăcios,  prin chichiţe cum ar fi o abreviere în textul proiectului.  Lista acuzaţiilor a fost închisă de Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timiş, care a conchis că Timişul a ajuns pe ultimul loc pe lista priorităţilor USL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.