Cum se va decide vicepreşedintele PSD pentru vestul ţării: „aştept să văd...

Cum se va decide vicepreşedintele PSD pentru vestul ţării: „aştept să văd ce-mi spune Ilie Sârbu” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-431923825">

bojin congres

Congresul PSD a început cu o demonstraţie de forţă – a maşinilor cu care au sosit. De departe cea mai extravagantă apariţie a fost cea a unor delegaţi care au descins în faţa Sălii Palatului dintr-o limuzină. Câteva zeci de minute mai târziu, preşedintele PSD, Victor Ponta, a sosit cu Duster-ul guvernamental. Chiar dacă prima zi a congresului este una fără miză, alegerile pentru funcţiile de conducere au înfierbântat atmosfera aparent liniştită. În cazul regiunii vest – Timiş, Caraş Severin, Arad şi Hunedoara – pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional şi-au depus candidaturile atât liderul PSD Timiş, Titu Bojin, cât şi cel al social-demăcraţilor cărăşeni Ion Mocioalcă. Rezultatul este unul deschis pentru că unii dintre delegaţii din Timiş au declarat că nu-l vor vota pe Bojin, în timp ce alţii au recunoscut că „aştept să văd ce-mi spune Ilie Sârbu”. În plus, sunt destui filocărăşeni care sunt delegaţi din partea Timişului, chiar dacă Bojin a încercat la conferinţa judeţeană să-şi asigure cât mai multe locuri pentru organizaţiile mici pe care le controlează. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE La discursurile invitaţilor, pesediştii timişeni s-au împărţit pe „bisericuţe” , în timp ce Bojin a stat în ultimul rând, în una din lojele de pe scenă, rezervată celor mai importanţi lideri locali ai social democraţilor. Ilie Sârbu s-a distrat copios în timpul discursurilor, neratând nicio ocazie să comenteze cu colegii de lângă el spusele lui Crin Antonescu sau ale lui Kelemen Hunor. Chiar dacă a stat cu activul, deputatul Sorin Grindeanu a zâmbit fălos către colegii de partid când în discursul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a vorbit despre „Timişoara lui Sorin”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.