De ce se mai antrenează pe Dan Păltinișanu jucătorii dați afară de...

De ce se mai antrenează pe Dan Păltinișanu jucătorii dați afară de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

goge-dina

Mihai Dina și Petre Goge continuă să fie sub contract cu ACS Poli, deși luni antrenorul Vali Velcea le-a propus o reziliere de contract pentru forma slabă din retur. Cei doi fotbaliști au solicitat inițial timp de gândire până ieri, dar nici astăzi situația lor contractuală nu s-a lămurit.

Conform regulamentelor, clubul este obligat să le asigure jucătorilor condiții de pregătire până se reziliază contractele.


De aceea, de luni Goge și Dina se antrenează separat de echipă. Teoretic, ei pot rămâne așa la ACS Poli și până e gata returul, fără speranța ca Vali Velcea să îi mai includă în lot. În cazul mijlocașului Goge, care va împlini în septembrie 22 de ani, lucrurile sunt aproape de rezolvare, deoarece fotbalistul și clubul au ajuns la o înțelegere. Totuși, contractul nu este încă reziliat. Cu atacantul Mihai Dina, venit în iarnă, negocierile de desfacere a contractului decurg mai dificil. ”Ei știau acest lucru, nu a fost o decizie de pe o zi pe alta. Lui Dina i-am și spus că meciul de la FC Olt este ultima lui șansă. Că m-a crezut sau nu, e treaba lui. Jucătorii nu au protestat, ce să spună când nu mai joacă nimic și nu mai înscriu deloc de atâtea etape?”, ne-a declarat Vali Velcea luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.