Descinderi la o rețea de hoți de mașini. Ce fost șef din...

Descinderi la o rețea de hoți de mașini. Ce fost șef din Ministerul Apărării este dus la audieri

0
DISTRIBUIȚI

mascat

Treizeci și două de percheziții au loc astăzi într-un dosar în care mai multe persoane sunt acuzate de furturi și înșelăciuni cu autoturisme.


Gruparea a fost monitorizată de polițiști din noiembrie 2012, informează Agrepres. Prejudiciul în acest caz se ridică la 200.000 de euro, potrivit Poliției Române.

Descinderile polițiștilor bucureșteni, judiciariști din cadrul DGPMB, la care participă și luptătorii SAS ai Poliţiei Capitalei şi cei din judeţele unde se desfăşoară percheziţiile, ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi luptători SIAS, au loc în Bucureşti, Galaţi, Sibiu, Iaşi şi Alba.
Potrivit unor surse din Poliție, citate de Agrepres, fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, generalul Francisc Radici, a fost dus la audieri la Serviciul Furturi Auto București, fiind unul dintre suspecţi în acest caz. Conform aceloraşi surse, persoanele vizate sunt apropiaţi al interlopului Sandu Geamănu. Suportul tehnic-informativ a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale din IGPR şi DIPI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.