Doi handbalişti timişoreni luptă în calificările pentru Campionatul European din 2014

Doi handbalişti timişoreni luptă în calificările pentru Campionatul European din 2014

0
DISTRIBUIȚI

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0007

Andrei Grasu și Cristian Fenici sunt convocați din nou la naționala de handbal masculin, care va juca săptămâna aceasta două meciuri contra Belarusului, în preliminariile pentru Campionatul European din 2014 din Danemarca.

Primul meci se va juca mâine, de la ora 18.00, la Piatra-Neamț, iar returul va avea loc duminică, de la ora 15.00, la Minsk.


Centrul Cristian Fenici este un obișnuit al naționalei de câțiva ani, în timp ce interul Andrei Grasu a intrat recent în atenția selecționerului Eliodor Voica, şi datorită evoluțiilor bune de la Poli, unde este golgheter. Naționala are mare nevoie de puncte din dubla cu Belarus. ”Tricolorii” nu au acumulat niciun punct până acum în grupa de calificare pentru Campionatul European. Islanda este cea mai bună echipă a grupei, cu patru puncte, urmată de Slovenia, cu trei, și Belarus, un punct. Naționala de handbal masculin nu s-a mai calificat la un campionat european din 1996. În ceea ce privește campionatul de handbal masculin, au mai rămas trei meciuri, plus Cupa României. CSU Poli va juca în data de 13 aprilie în deplasare la Dinamo Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.