Doi jucători de la ACS Poli plătesc pentru rezultatele rușinoase din ultimele...

Doi jucători de la ACS Poli plătesc pentru rezultatele rușinoase din ultimele meciuri. Cui a cerut antrenorul Velcea rezilierea contractelor

1
DISTRIBUIȚI

dina

Doi jucători ar putea pleca de la ACS Poli, începând de mâine. Este vorba de Mihai Dina și Petre Goge, pe care antrenorul Valentin Velcea i-a propus pentru reziliere de contracte după meciul de vineri de la Slatina, terminat doar 1-1.

ACS Poli a înregistrat în retur două egaluri și două înfrângeri, iar staff-ul tehnic a început să dea afară jucători.


Atacantul Mihai Dina și mijlocașul dreapta Petre Goge s-au antrenată astăzi separat, după ce Vali Velcea a propus Consiliului Director să le rezilieze contractele. ”Ei știau acest lucru, nu a fost o decizie de pe o zi pe alta. Lui Dina i-am și spus că meciul de la FC Olt este ultima lui șansă. Că m-a crezut sau nu, e treaba lui. Jucătorii nu au protestat, ce să spună când nu mai joacă nimic și nu mai înscriu deloc de atâtea etape? Cu mine nu are nimeni răbdare. Îi vom înlocui pe cei doi cu soluții din propria pepinieră. Consiliul Director va decide, nu știu dacă prin vot sau nu”, ne-a declarat antrenorul lui ACS Poli.

Mihai Dina a fost adus în această iarnă ca liber de contract după ce în toamnă a evoluat în Ungaria, la Gyor. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, un “produs” al Universității Craiova, a fost adus în iarnă ca o soluție pentru atacul formației bănățene. Dina a rămas fără gol însă. Petre Goge joacă pe postul de fundaș dreapta, are 21 de ani și a trecut și pe la Școala lui Gică Popescu. După meciul cu UTA, Velcea a spus că va scoate anumiți jucători din lot, iar la următorul meci, cu Mioveni, Goge nu a mai fost titular.

1 COMENTARIU

  1. 1.cum poate Velcea sa spuna ca ultima sansa a lui Dina a fost la FC OLT,cand el acolo a jucat 25min.?…de ce nu l-a pus titular atunci?…2.cum poate VELCEA sa declare,,,,,cu mine nu are nimeni rabdare”’!!!!!….asta este sfidare la tot orasul,la putinii spectatori care vin la meciuri,cat de bunul simt nu mai are rost sa discutam!!!auzi ,cu el nu are nimeni rabdare???…eu nu cred ca-si iubeste Robu by-passul,cum il iubeste pe Velcea!!!! dar vom ajungr la vorba americanului:its to late for …..POLI!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.