După ce un alt complet l-a lăsat pe liderul „Diamant” liber, Curtea...

După ce un alt complet l-a lăsat pe liderul „Diamant” liber, Curtea de Apel Timişoara a decis arestarea „locotenentului” Crăciun. Vezi acuzaţiile DIICOT

2
DISTRIBUIȚI

clan diamant 1

Curtea de Apel Timișoara a decis, ieri, arestarea pe 29 de zile a lui Ionel Crăciun, ginerele lui Trifu Novacovici. zis „Trifu” , liderul clanului ţigănesc acuzat de DIICOT că a  exploatat zeci de români în Germania. Una dintre victime a povestit pentru PRESSALERT.ro cum a fost păcălită să meargă să muncească în Germania, iar acolo obligată să îndeplinească ordinele membrilor clanului, primind de mâncare resturi de la masa „şefilor”.

Iniţial, tribunalul a refuzat arestarea acestuia în ciuda probelor evidente aflate la dosar, venind cu explicaţia halucinantă că inculpatul Crăciun nu a mai săvârşit şi alte infracţiuni decât cele de care l-au acuzat procurorii DIICOT.


Nici când Crăciun a încălcat interdicţiile, ameninţând victimele
, Tribunalul Timiş nu a considerat că se impune arestarea sa. După ce Curtea de Apel Timişoara a decis arestarea celui considerat mâna dreaptă a lui „Diamant”, acesta a fost ridiciat din sala de judecată de poliţiştii de la „Crimă Organizată”. În cazul liderului grupării de crimă organizată, un alt complet de la Curtea de Apel Timişoara a decis că nu se impune arestarea sa.

2 COMENTARII

  1. Niste rromi prosti.
    Credeau ca daca dau spaga, scapa.
    Cand vor trage linia, peste ani, raman si cu spaga data si cu cativa ani la mititica!
    Ave Ceaser

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.