Explicaţia şocantă a lui Robu pentru asfaltările „cu apă”

Explicaţia şocantă a lui Robu pentru asfaltările „cu apă”

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Gropi astupate cu asfalt, în care băltea apa în voie – asta a surprins, cu un aparat foto, un cititor al site-ului PRESSALERT.ro, imagini care au ajuns pe adresa redacţiei. Este vorba de strada Dinu Lipatti, unde asfaltul proaspăt turnat în groapă s-a amestecat cu pietriş şi noroi. Întrebat, ieri, cum comentează realizarea unor astfel de „lucrări”, primarul Nicolae Robu, care a recunoscut că ştie de ele, a susţinut că totul se face pentru binele şoferilor.


„Vedem că vremea nefavorabilă ţine de foarte multă vreme, dar pe de altă parte constatăm că străzile Timişoarei sunt pline de gropi. Ce e de făcut? Să stăm în continuare până când va vrea Domnul să se facă vremea bună şi să nu plombăm nimic, să nu reparăm nicio groapă? Şi atunci am decis să se facă lucrări de plombare provizorii, lucrări mai ieftine cu materiale mai puţin costisitoare, pentru că altfel oamenii îşi distrug maşinile şi când va da vremea bună, atunci vom face lucrări mai costisitoare şi mai de durată. Asta este abordarea. Ce să facem? Dacă vremea nu ţine cu noi, nu putem să lăsăm totul aşa”, ne-a spus primarul Robu.

5 COMENTARII

  1. ireal! nenea asta e cu toti boii acasa? nu, sa nu stam pana vrea domnul, ci sa asfaltam pe ploaie, in dorul lelii. ca sa mai asfaltam o data, cand vine si vremea buna. si uite asa unii incaseaza bani la greu pentru aberatiile unui estompat cu mintea creata!

  2. Primaru’ BEATLES, fetita cu koaye…e cel mai deCacat primar din istoria Timisoarei ,cea mai mare pacaleala adusa cretinilor a fost USL-ul, un mamut al mafiei si banditilor,a hotilor si bisnitarilor,pe listele lor putea candida cu succes si fane spoitoru,gigi kent,fratii corduneanu,clanu’ sportivilor,fratii camataru’ si toata pleava societatii,90% din USL sunt BORFASI ORDINARI !!!! …..cretinii vor ave curand DECONTUL !!!

  3. Ferry, in curtea P.D.L-ului,sunt foarte multi infractori si sper D.N.A-ul
    s-a se trezeasca si s-a aibe curaj, s-ai adune pe toti care au jefuit aceasta tara, inceputu-l este bun si promitator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.