EXCLUSIV Fii primarului din Deta, Bogdan și Călin Roman, și ceilalți inculpați...

EXCLUSIV Fii primarului din Deta, Bogdan și Călin Roman, și ceilalți inculpați din dosarul scandalului, condamnați. Vezi pedepsele şi despăgubirile

5
DISTRIBUIȚI

bogdan roman catuse 1 p

Judecătoria Deta a dat, astăzi, sentinţa în dosarul în care au fost judecaţi cei doi fii ai primarului PDL din localitate, Bogdan şi  Călin Roman alături de ceilalţi implicaţi în scandalul în care doi bărbaţi au ajuns înjunghiaţi la spital. Vă reamintim că în noaptea de 23/24 iulie într-un bar din centrul Detei a izbucnit un scandal între gruparea lui Bogdan Roman şi cea a lui Ştefan Alexandru. În urma anchetei, procurorii au stabilit că fiul cel mare al primarului din Deta este cel care a lovit cu cuţitul, acesta fiind de altfel trimis în judecată şi pentru port de cuţit pe lângă ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.


Ceilalţi membrii ai grupului – Călin Roman, Radu Ghergel, Daniel Bârzan şi Pavel Strâmtu – au fost trimişi în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe. Ulterior, a fost conexat şi dosarul în care Ştefan Alexandru a fost pus sub acuzare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţilor şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Toţi au fost eliberaţi din arest în 14 noiembrie 2011.

După ce a amânat aproape două săptămâni pronunțarea sentinței, Judecătoria Deta a hotărât – Bogdan Roman – trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare opt ani, fratele său Călin –  trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare șapte ani, Bârzan Daniel –  doi ani de închisoare cu suspendare și termen de încercare patru ani, Gherghel Radu şi Strâmtu Vasile – doi ani cu suspendare condiţionată şi patru ani termen de încercare. La rândul său, Ştefan Alexandru, una dintre victime, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare șapte ani. Bogdan Roman a fost, de asemenea, obligat la plata de daune morale în sumă de 2.000 euro către Gartner Ewald , iar toţi din gruparea Roman să-i plătească lui Ştefan Alexandru 5.000 euro daune morale şi 203 lei daune materiale.

5 COMENTARII

  1. asta-i tara in care traim…era de asteptat ca fiind tatal pe functie de primar pedelist muios sa fie de asemenea natura si odraslele……………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.