Fractura care a rupt rivalitatea dintre Timişoara şi Dinamo: fructe de împăcare...

Fractura care a rupt rivalitatea dintre Timişoara şi Dinamo: fructe de împăcare de la rugbyştii de la RCM pentru dinamovistul accidentat GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1645844807">

DSCF0145 (Medium)

Campionii de la RCM Timişoara au făcut astăzi un gest mai rar întâlnit în lumea sportului. Aceştia l-au vizitat la Spitalul Judeţean Timişoara pe Andrei Gaiţă, dinamovistul care a ieşit cu piciorul rupt din meciul de sâmbătă. Sportivul are o fractură urâtă, iar antrenorul secund Danie de Villiers, Daniel Carpo şi maseurul George Radu i-au adus un coş plin cu fructe.

Andrei Gaiţa şi-a rupt piciorul după un placaj şi de ieri este internat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Sportivul are o fractură dublă, de tibie şi peroneu, cu deplasare. Din cauză că piciorul său a fost extrem de umflat, nu a putut fi operat încă. Intervenţia chirurgicală va avea loc abia mâine, la aproape o săptămână de la incident. Sportivul de la Dinamo este la început de carieră şi a avut un început de sezon foarte bun, iar accidentarea l-a speriat destul de tare.

Antrenorul secund Danie de Villiers a povestit că în cariera sa a făcut astfel de vizite la adversari tot timpul. „Da, noi, ca şi club, ne dorim să câştigăm toate meciurile, dar oamenii trebuie să înţeleagă că îngrijorarea noastră pentru jucătorul accidentat este sinceră. Noi rugbyştii suntem o mare familie şi trebuie să avem grijă unul de celălalt, chiar dacă suntem de la echipe rivale. Pentru mine acest gen de vizite la adversarii accidentaţi sunt o procedură standard, atunci când accidentaţii sunt internaţi în acelaşi oraş întotdeauna merg să îi văd”, a declarat antrenorul Danie de Villiers. Daniel Carpo spune că este prima dată când vizitează un adversar rănit. „Am venit să îi alinăm durerile lui Andrei, sunt convins că suferă foarte mult. Dar e tânăr şi cu siguranţă va găsi forţa să revină. La adversari, nu am avut până acum ocazia să fac o astfel de vizită, din fericire, pentru că este un moment regretabil. Am avut prieteni care au trecut prin astfel de experienţe, doar forţa lui Andrei îl va ajuta să treacă cât mai repede peste asta”, a declarat Daniel Carpo. La intervenţia chirurgicală, Andrei Gaiţă va avea nevoie şi de o grefă pentru oase.

1 COMENTARIU

  1. Draga Delia,poate esti novice in a comenta subiecte legate de acest sport.Tocmai de aceea te informez ca,nu era necesra o fractura pentru a rupe rivalitatea ,care la rugby,e doar pe teren.Indiferent de numele echipei,dupa cele 80 de minute acesti adevarati sportivi sunt gentlemani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.