Gigi Becali pierde procesul de calomnie cu Dragoş Săvulescu. Ce daune morale...

Gigi Becali pierde procesul de calomnie cu Dragoş Săvulescu. Ce daune morale trebuie să-i plătească deputatul celui pe care l-a făcut homosexual

0
DISTRIBUIȚI

gig-becali-02

Deputatul George Becali a pierdut procesul de calomnie intentat de acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu şi a fost obligat astăzi de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti să-i plătească acestuia daune morale. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu recurs, informează Agerpres.
Dragoş Săvulescu, acţionar la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru calomnie, după ce deputatul a sugerat că dinamovistul ar fi homosexual.


Săvulescu a cerut judecătorilor să-l oblige pe Gigi Becali la plata unor daune de 2,5 milioane euro. Iniţial, Tribunalul Ilfov a respins acţiunea lui Săvulescu, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate, la judecarea apelului, dar suma pe care trebuie să o achite Becali este cu mult mai mică decât pretenţiile acţionarul dinamovist, de 10.000 de lei.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit pe 5 decembrie 2011, cu ocazia meciului de fotbal dintre Dinamo şi Steaua. Supărat că Săvulescu ar fi autorizat difuzarea pe stadionul Dinamo a unui videoclip care conţinea ironii la adresa sa, Gigi Becali declara atunci în faţa camerelor de luat vederi: „Am auzit că nu ştiu ce-au făcut pe la tabele, e adevărat? Am auzit că nu ştiu ce oi au pus pe la tabelă, nu? Cu oiţe, da ? Şi acuma vă spun şi eu vouă, (pe – n.r.) Dragoş Săvulescu l-a găsit nevastă-sa cu un bărbat în pat, în dormitor şi a divorţat de el. Aşa, ca s-o ştiţi şi pe asta, da?”.  Ulterior, Gigi Becali a revenit cu o altă declaraţie: „Eu nu am zis de el că ar fi homosexual. Am spus doar că l-a prins nevastă-sa cu unul în pat. Nu înseamnă că făceau sex! Poate era un prieten la el şi dormea la el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.