Gino Manzotti , implicat într-un grav accident rutier în care trei BMW-uri...

Gino Manzotti , implicat într-un grav accident rutier în care trei BMW-uri au fost făcute varză

7
DISTRIBUIȚI

accident bmw

Trei BMW-uri şi un Fiat au fost implicate, în această dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie produs la fântâna de la Punctele Cardinale din Timişoara. Un BMW care venea dinspre mall pe strada Popa Şapcă a intrat în viteză în intersecţie şi a lovit în laterală un alt BMW care circula dinspre bulvardul Take Ionescu spre piaţa Oituz.


Impactul a fost atât de violent, încât maşinile au zburat peste un scuar, maşina lovită fiind proiectată într-un alt BMW X5, condus de Gino Manzotti de la DJ Project şi unul dintre patronii de la Molly Malone, şi un Fiat, care aşteptau la semafor. La faţ locului a sosit un echipaj de descarcerare şi mai multe de la Poliţia Rutieră. Maşinile au fost grava variate, bucăţi din caroserie fiind împrăştiate în tot sensul giroatoriu. În urma accidentului, cea mai grav rănită a fost o pasageră din BMW-ul lovit, de asemenea fiind rănit şi şoferul care a provocat accidentul. Din declaraţiile martorilor oculari, a reieşit că incidentul s-a produs pentru că BMW-ul care venea dinspre Popa Şapcă a intrat pe culoarea roşie a semaforului. Traficul a fost blocat în zonă timp de aproape o oră, iar după efectuarea cercetărilor la faţa locului , pompierii au curăţat carosabilul.

7 COMENTARII

  1. Fata din BMW ul seria 3 este grav rănită , bazinul rupt, hematom pe creier, mâini -picioare rupte, a intrat de doua ori in stop cardiorespirator….Dumnezeu sa-i dea zile si sănătate . Cât despre „starul” care face muzica de 2 bani (ca si restul muzicantilor din România ) si in al cărui bodega vin toți cocalarii si curvele , nu merita nici o atenție .

  2. gigi tu nu ai masina asa-i?ce treaba au cei care nu au fost de vina?de ce este atata rautate in lumea asta plina de frustrati???nu e gino un baiat placut…chiar e nesuferit,dar hai sa nu ne exprimam frustrarile fata de cei care au o masina scumpa!!!

  3. nu cred ca ati fost atenti!Gino nu are nici o vina in accidentul asta el statea la semafor.vina o are cocalarul cu saptarul argintiu care cred ca e un ciumeg nepot de bancher si care cred ca mergea cam incet dat fiind halul in care au ajuns masinile ,si distanta.Binenteles ca el nu avea nici macar cea mai mica vina,tot timpul in tara asta cei mai saraci sau fara pile sunt de vina. cel mai mare adevar a fost spus de unul din cei mai mari sculptor ai lumii. Cand am plecat v-am lasat saraci si prosti!Acum cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!!! Constantin Brancusi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.