Handbaliștii CSU Poli, obligați să câștige cu Dinamo

Handbaliștii CSU Poli, obligați să câștige cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0007

Handbaliștii de la Poli reiau campionatul după pauza cauzată de programul naționalei cu antepenultima etapă contra echipei Dinamo București, formație care joacă însă la Buzău. Echipa este obligată să câștige pentru a mai șterge din nenumăratele eșecuri din acest sezon în care, în ciuda obiectivului îndrăzneț de loc de cupă europeană, Poli nu a reușit să își depășească condiția de echipă de pluton.

Timișorenii vor juca abia luni. După meciurile jucate sâmbătă, Poli a căzut pe locul 8, la 3 puncte în urma Reșiței care i-a învinsi pe Pandurii și la 1 punct de CSM București, care a obținut un egal cu CSM Ploiești.


Teoretic, pentru bănățeni mai sunt 6 puncte puse în joc până la finalul campionatului. Antrenorul Gligore Czari spune că echipa mai poate obține locul 6 dacă va practica un joc colectiv, nu individual. ”Încercăm să jucăm altceva. Din păcate, jocul nostru a lăsat de dorit și îmi doresc foarte mult ca la meciul cu Dinamo să arătam ca o echipă de handbal și să jucăm așa, nu ca o echipă de individualități. Dinamo s-a întărit foarte mult în iarnă, și-a adus mulți jucători cu experiență de la divizionara de liga a II-a, dar foști jucători de lot național care într-adevăr au făcut câteva rezultate bune. Este o echipă arțăgoasă, mai ales acasă, de multe ori joacă și peste limita regulamentului. Dar sunt soluții de a contracara jocul lor”, a declarat Gligore Czari. La alb-violeții au revenit extrema dreaptă Milan Torbica și pivotul Ioan Tcaciuc, dar sunt probleme cu portarul Milan Djuricin, accidentat înainte de meciul cu Suceava, și extrema dreaptă Gabriel Cotinghiu, accidentat la ultimul amical din Serbia. Partida se va juca de la ora 18 și va fi arbitrată de brigada Sas-Pintea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.