Hituri de ieri şi melodii de pe noul album în concertul celor...

Hituri de ieri şi melodii de pe noul album în concertul celor de la Proconsul. Ce vedetă s-a aflat în public GALERIE FOTO & VIDEO

2
DISTRIBUIȚI
proconsul09_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din ţara noastră, Proconsul, a revenit în concert în Timișoara, aseară, la Club 30, evenimentul fiind prilejuit de turneul naţional care promovează un nou material discografic al băieţilor, „No matter what“.

Pe parcursul celor două reprize muzicale susţinute la faţa locului, fanii trupei au avut parte de o sumedenie de piese incluse în albumul care va fi lansat în scurt timp, dar şi câteva hituri din visteria formaţiei care s-a lansat pe piaţa muzicală în 1999 cu maxi-single – ul “De la ruşi”. Deşi n-au mai cântat de aproape patru ani în urbea noastră, numărul celor prezenţi la concert a fost sub aşteptări, iar printre spectatori s-a numărat şi liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci.

„Am simţit că este momentul unei schimbări, de aceea avem atâtea colaborări în noul album, cu El Proyecto la piesa «No matter what», cu Dana Nălbaru la piesa «Fără tine», dar şi altele.


La acest album ne gândim de un an jumătate şi îl promovăm printr-un turneu care se desfăşoară în zece oraşe“, ne-au declarat membrii trupei.

2 COMENTARII

  1. Proconsul nu a fost niciodata o formatie cu multi fani… Si cum nu a avut nici un hit in ultima perioada, nu era de asteptat sa vina lumea buluc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.