Insolvenţa „regelui asfaltului” Georgică Cornu lasă bulevardul Rebreanu plin de gropi

Insolvenţa „regelui asfaltului” Georgică Cornu lasă bulevardul Rebreanu plin de gropi

3
DISTRIBUIȚI

rebreanu

Şoferii care circulă pe bulevardul Liviu Rebreanu se pot aştepta în continuare la condiţii proaste de trafic – asta pentru că, după cum a informat astăzi edilul şef Nicolae Robu, firma Confort care trebuie să se ocupe de reparaţii şi care momentan este în insolvenţă nu îşi respectă obligaţiile contractuale.

„Pe Rebreanu nu s-a răspuns solicitărilor noastre de a interveni.


Ieri am transmis o ultimă notificare prin care am notificat firma că dacă nu intervine de luni, vom interveni noi cu o altă firmă şi vom cere firmei Confort să deconteze. În trecut, chiar dacă era într-o situaţie dificilă a dus la bun-sfârşit piaţa Iosefin, a făcut demolarea halei vechi.(…) La bulevardul Rebreanu şi la porţiunea Iosif Bulbuca, din păcate, nu a intervenit deşi a fost notificată de către noi în repetate rânduri”. Întrebat despre termenii înţelegerii, Robu a lămurit contractul a  fost semnat în urmă cu zece ani s-a lucrat şase ani la asfaltare şi apoi trebuie ca tot executantul să asigure lucrările de întreţinere, încă mai e garanţie până în 2014”.  Cel mai probabil, o decizie cu privire la modul în care se va acţiona pe Rebreanu se va lua săptămâna viitoare.

 

3 COMENTARII

  1. hahahaha, auzi la ei, o sa repare alta firma si o sa ceara unei firme aflate in INSOLVENTA sa plateasca lucrarea… chiar nu am ris de mult….
    poate vreti sa vina curtea de conturi si sa imputa angajatului care a luat aceasta decizie. cum credeti ca Confort o sa plateasca lucrarea? nu are conturile blocate? nu sint alte firme/persoane inscrise inaintea voastra in masa credală?
    a dat faliment, salut. bani pierduti….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.