Ioan Gyuri Pascu îşi lansează noul album Electromagnetic Love VIDEO

Ioan Gyuri Pascu îşi lansează noul album Electromagnetic Love VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ioangyuripascu

Ioan Gyuri Pascu îşi va lansa noul album Electromagnetic Love prin intermediul unui turneu naţional care va poposi la Timişoara în data de 27 aprilie, alături de îndrăgitul cantautor urmând să se afle cei doi colegi din trupa The Blue Workers, Teo Boar şi Vlady Cnejevici.

Cunoscut şi datorită activităţii sale ca membru al grupului Divertis, Ioan Gyuri Pascu se află pe scena muzicală de aproape trei decenii, încântându-şi auditoriul cu piese trecând de la ironia fină la melancolia de „la jumătatea vieţii”. S-a urcat în „Maşina cu jazzolină” prin ’93-’94, tocmai când ţara ardea şi babele se pieptănau.


De la „gânduri nevinovate” a trecut la muzică de casă, spunându-ne „poveştile lui Gyuri”. A visat, a prins stele şi ne-a învăţat „jocul de-a joaca”. Recent, alături de membrii Distractis, Ioan Gyuri Pascu a lansat show-ul „Nemuricii“, cu o varietate de situaţii, de la monologuri, cântece, interviuri şi pantomimă, până la scenete şi momente poetice adaptate zilelor noastre. Personajele parodiate sunt atât oameni simpli, cât şi personalităţi ale vieţii politice: Preşedintele, Primul Ministru şi Preşedintele Senatului, care vor interpreta rolurile principale din „Fantoma de la Operă“. Pentru a-i introduce pe fani în lumea Distractis, Nemuricii au pregătit prima piesă: „Ady Năstase – Balada Eliberării“, interpretată de Ioan Gyuri Pascu şi Florin Constantin.

Noul album al lui Ioan Gyuri Pascu poartă numele de Electromagnetic Love şi conţine 11 piese, printre care se numără The Song, Caută inima, Cover Me, La Modă, Magic sau Nu te lăsa. Concertul de lansare a noului său album va avea loc la Snake Coffe & Lounge, în 27 aprilie, de la ora 22, iar biletele de intrare costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.