”Leopardele” de la CFR, victorioase din nou înaintea confruntării cu campioanele din...

”Leopardele” de la CFR, victorioase din nou înaintea confruntării cu campioanele din Cluj

0
DISTRIBUIȚI
fotbal fete02_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Fotbalistele de la CFR Timișoara au câștigat astăzi și al treilea meci din play-off cu Real Craiova la scorul de 1-0. Timișorencele sunt neînvinse în play-off, unde au nouă puncte din tot atâtea posibile și așteaptă marți confruntarea de la Cluj cu Olimpia, echipa campioană și care a evoluat în Liga Campionilor la feminin.

Meciul împotriva fetelor de la Real Craiova nu a fost uşor. Oltencele au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în prima repriză, iar unicul gol al meciului a fost marcat de Larisa Sîrbovan, dintr-o pasă bună a Denisei Heisu. În repriza a doua, alb-vișiniile au avut ocazii numeroase, care nu s-au concretizat însă. Larisa Sîrbovan a trimis o minge bună peste poartă în minutul 63, iar apoi a fost rândul Claudiei Bistrian să rateze. Nici Ozana Ababei, Andreea Cojocaru sau Manuela Voica nu au reușit să modifice scorul, dar la puncte, bănățencele stau deocamdată foarte bine.

CFR Timișoara: Claudia Buză – Diana Buză, Mihaela Durlă, Denisa Heisu, Melisa Șodica, Ozana Ababei, Manuela Voica, Andreea Cojocaru, Elena Obrad, Larisa Sîrbovan, Claudia Bistrian.


Au mai intrat: Florina Abrudan, Silvia Usain, Ramona Novotni, Francina Lucescu și Sorina Munteanu.

„Nici dacă am fi Real Madrid nu ne-am reface”

Antrenorul Florin Bugar a spus după meci că jucătoarele au avut probleme din cauza căldurii. ”Anticipam un meci foarte greu și din cauza căldurii, și din cauza oboselii pe care am acumulat-o. La noi oboseala se simte mai tare pentru că ne bazăm pe 11-12 jucătoare. Am făcut un meci destul de slab, dar e bine că a câștigat. A fost foarte multă ineficiență, chiar dacă adversarul nu ne-a pus mari probleme în fața porții, am reușit să facem câteva greșeli. Așteptăm acum meciul de la Cluj, mâine dimineață plecăm și marți jucăm. Nici dacă am fi Real Madrid nu ne-am reface. Sperăm în primul rând să nu ne accidentăm, jucăm cu o echipă foarte bună, pregătită, cu un lot valoros. Important e să avem o prestație bună, nu vom juca pe Cluj Arena, ci pe terenul sintetic pe care se antrenează Olimpia”, a declarat tehnicianul Florin Bugar.

Pentru Andreea ”Fichi” Cojocaru a fost un meci mai special. Fotbalista a jucat acum contra fostei sale echipe, Real Craiova, dar spune că se simte mult mai bine la Timișoara. ”A fost un meci destul de greu, mai ales că a fost foarte cald, încă nu suntem obișnuite cu temperaturi așa ridicate. Este bine că noi am câștigat cele trei puncte și încă sperăm să câștigăm și campionatul. Fetele nu s-au concentrat așa cum trebuie în fața porții, dar sperăm ca la meciul următor să nu se întâmple așa ceva. Programul pus de Federație este foarte obositor. Meciul de la Cluj e foarte greu, dar jucăm pe un teren sintetic și sper să fie în favoarea noastră deoarece suntem o echipă tehnică. Anul trecut am jucat la Real Craiova, dar acum, asta e, viața le rezolvă pe toate. Nu a fost mai special că am jucat cu ele. Din punct de vedere financiar și din toate, este mult mai bine la CFR, de asta am și venit aici să joc”, a declarat Andreea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.