Lipsiți de miză, jucătorii de Timba pierd ultimul meci din acest sezon...

Lipsiți de miză, jucătorii de Timba pierd ultimul meci din acest sezon GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
timba medias01_resize
„Urşii” de la Timba s-au prăbuşit în ultimul meci al sezonului regulat Foto: Adrian Pîclişan

Timba a pierdut cu 96-75 ultimul meci din sezonul regulat contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Ardelenii s-au aflat la conducere aproape tot meciul, fiind o partidă fără răsturnări spectaculoase de lider. Din tribune, ”lupii” de la Mediaș au fost spionați de staff-ul celor de la BC Timișoara, cu care se duelează sâmbătă în semifinala Cupei României.

Indiferent de rezultat, Timba știa deja că în play-out va juca cu CSȘ Giurgiu ca prim adversar, iar formația din sudul țării va avea avantajul mai multor meciuri pe teren propriu. Pe sferturi, scorul meciului a fost 19-23, 20-24, 22-29, respectiv 14-20. Cei mai buni ”urși” au fost, la fel ca în ultimele etape, Jermont Horton, 19 puncte, Jordan Glynn, 17 puncte și Denham Brown, tot 17 puncte. De la Mediaș, Zoran Krstanovic și Ivan Ivanovic au făcut legea sub panou, cu 24, respectiv 20 de puncte.

În play-out, în celalalte meciuri se vor duela Energia Rovinari (locul 9) vs Dinamo București (locul 16), Csu Sibiu (locul 10) vs Miercurea Ciuc (locul 15) și BCM U Pitești (locul 11) vs Farul Constanța (locul 14).

Bogdan Murărescu a spus că Timba și-a dorit să câștige, dar Mediașul a jucat prea bine pentru ca acest lucru să fie posibil. ”A fost un meci pe care l-am început ușor timorați, după care am revenit. Am practicat un joc bun timp de două sferturi și jumătate, dar per total n-am avut prea multe speranțe. Am întâlnit o echipă foarte bună, care a și prins o zi foarte bună, au marcat și de afară și de sub panou și în condițiile astea a fost greu să le punem probleme. Nici noi nu am pus o presiune foarte mare pe acest joc, am vrut să câștigăm, dar nu am vrut să avem accdentați pentru play-out. Jucăm următoarele meciuri sâmbătă și duminică la Giurgiu și am folosit și o rotație mai lungă”, a declarat Bogdan Murărescu.

Marcel Țenter a spus că echipa sa va rămâne la Timișoara până la semifinala de sâmbătă. ”Felicit Timba Timișoara pentru partea a doua a sezonului. Au făcut niște meciuri foarte bune și pentru noi astăzi a fost un meci dificil , un meci în care deși am reușit să păstrăm o distanță de siguranță pe tot parcursul jocului, am simțit mereu că Timba a fost o echipă puternică, cu valori individuale care pot schimba cursul jocului foarte ușor.


Noi am fost cu gândul la victorie, nu ne-am gândit la nimic altceva. Eu cred că mai important decât orice este să îți clădești spiritul de învingător, iar acest lucru nu îl poți face gândindu-te la alte lucruri. Am avut un meci, ne-am propus să câștigăm și l-am câștigat”, a declarat Marcel Țenter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.