Locul pentru care Primăria Timișoara nu mărește chiria

Locul pentru care Primăria Timișoara nu mărește chiria

1
DISTRIBUIȚI

IMG_9448

Cu toate că municipalitatea a pornit un adevărat război împotriva celor care plătesc preţuri infime pentru spaţii situate în locaţii de top care aparţin municipalităţii, edilul şef a ţinut să facă astăzi o lămurire pentru a linişti o anumită categorie de beneficiari. „Vreau să demontez un zvon care a  început să circule prin oraş şi anume că ar creşte chiriile sau redevenţele  pe terenurile din parcul industrial, aşa că vreau să fiu cât se poate de limpede.


Nu cresc nici chiriile, nici redevenţele din parcul industrial al Timişoarei, dimpotrivă vom analiza şi ne preocupă în mod special să găsim noi facilităţi pentru investitori. Considerăm că lucrul cel mai important pe care îl putem face este să facem oraşul nostru atractiv pentru investitori, să creăm locuri de muncă, să stimulăm activitatea economică astfel încât pe de o parte să fie cât mai mulţi timişoreni care câştigă bani cinstiţi pentru ei şi familiile lor, şi pe de altă parte să încasăm la bugetul local sume cât mai mari ca impozite pe salarii, respectiv cote defalcate din TVA. Trebuie să primeze marile investiţii, şi nu chiriile sau redevenţele pe teren”.

În urmă cu o săptămâna, viceprimarul Traian Stoia declara că doar pentru 102 din cele 260  de spaţii comerciale ale primărie pentru care s-au reînnoit contractele,  în conturile municipalităţii  primăriei vor intra 600.000 de euro anual, în vreme ce, conform vechilor tarife, se încasau 50.000 de euro pe an.

1 COMENTARIU

  1. Pai daca se mentin chiriile in parcul industrial,. numarul locurilor de munca nu va creste – pur si simplu nu va scadea !!!!!!
    alo, o tzara de gandire logica, va rugam !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.