Lucrările la subpasajul Michelangelo, prea lente pentru ritmul lui Robu

Lucrările la subpasajul Michelangelo, prea lente pentru ritmul lui Robu

1
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

Firma CCCF a devenit cel mai mare duşman al edilului şef Nicolae Robu. Asta pentru că lucrările la subpasajul rutier de la Michelangelo nu decurg în ritmul dorit de primar.


Dacă ieri şi vineri s-a plâns că muncitorii trag chiulul, primarul şi-a făcut plimbarea de dimineaţă prin zona şantierului şi a constatat că şi astăzi, la 8.00, zona era pustie. “Sunt în continuare nemulţumit de mobilizarea slabă pe care o văd la pasajul Michelangelo, încă se lucrează la operaţiile preliminare şi se avansează încet şi cu aceste operaţii. Eu nu stau toată ziua acolo”. Cât despre diriginţii de şantier care fac parte şi din echipa primăriei Timişoara, Robu a explicat că aceştia nu pot fi penalizaţi  pe motiv că „în contract nu sunt sarcini atât de detaliate, încât să poată fi traşi la răspundere atât de repede”.

Cu toate că se plânge zi de zi de prestaţia CCCF, edilul şef e încă optimist că lucrarea va fi gata la termen, adică peste un an şi jumătate. Legat de ruta ocolitoare de prelungire a Bulevardului Sudului, deşi şi aici lucrările sunt în curs şi avansează cu viteza melcului, Robu spune că în opinia sa traseul alternativ ar trebui să fie gata într-o săptămână.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.