Magicianul Lorenzo a renovat sala Casei Tineretului din banii lui pentru cel...

Magicianul Lorenzo a renovat sala Casei Tineretului din banii lui pentru cel mai mare show de iluzionism din România

0
DISTRIBUIȚI

lorenzo

Timişoreanul Lorenza Cristian Stancu, care în urmă cu doi ani a ajuns în semifinalele show-ului „Românii au talent”, se pregăteşte intens pentru a lansa în luna mai cel mai mare spectacol de iluzionism ţinut vreodată în România. Magicianul a gândit acest proiect înainte de a participa la concursul televizat și spune că „Românii au talent” a reprezentat o strategie de promovare a marelui spectacol.

Premiera spectacolului de iluzionism va avea loc la Timişoara, pe 10 sau 11 mai, iar apoi magicianul va pleca într-un turneu naţional. Pentru asta, Lorenzo Cristian a alocat din propriul buzunar banii necesari renovării Sălii de Spectacole a Casei Tineretului Timişoara ca să poată susţine cele patru spectacole din cadrul turneului.


El a donat 20.000 de lei, iar un grup de voluntari a lucrat la schimbarea scaunelor și la zugrăvirea sălii. „Toate cele patru spectacole vor fi, de fapt, acelaşi spectacol, unul dintre ele va fi diferit pentru că va fi premiera. Eu cred că în momentul în care voi lansa acest proiect, presa o să-l numească cel mai mare spectacol de iluzionism ţinut vreodată în România. Este foarte complex, tot ceea ce fac în spectacolul acesta este bazat pe experienţa mea pe care o am muncind în străinătate. Vor fi foarte multe numere noi”, ne-a spus magicianul.

Cât despre participarea la emisiunea concurs difuzată pe PRO TV, Lorenzo Cristian spune că aceasta a reprezentat startul proiectului de acum, mai ales că ultimii doi ani i-a petrecut lucrând intensiv la spectacolul de iluzionism. De atunci, este chemat la tot felul de evenimente private, de la nunţi, botezuri, zile onomastice, până la lansări de produse, inaugurări de spaţii, firme sau festivaluri, unde a realizat efecte de iluzionism. Spectacolul la care timişorenii sunt invitaţi în luna mai durează o oră şi jumătate, iar biletul va costa aproximativ zece euro. „Biletul nu este foarte scump, cred că toată lumea îşi va permite să-l plătească şi să vină să vadă spectacolul. Tocmai de aceea am renovat Sala de Spectacole a Casei Tineretului ca să pot coborî biletul la un preţ foarte ok pentru toată lumea”, a mai adăugat magicianul Lorenzo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.