”Mânjii” de la BC Timișoara debutează cu victorie în turneul final U...

”Mânjii” de la BC Timișoara debutează cu victorie în turneul final U 23 GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

baschet u 23 04_resize

Echipa de tineret sub 23 de ani de la BC Timișoara s-a impus cu 69-50 contra CSU Sibiu în meciul de debut al turneului final ce are loc la Timișoara. Principalul om al alb-violeților a fost pivotul George Toth, titular și în ultimul meci al seniorilor, pierdut din păcate cu CSU Ploiești.

La meciul tinerilor de la BC Timișoara au asistat circa 150 de timișoreni. În primul sfert, gazdele au început mult mai bine, dar sibienii au mai recuperat după accidentarea la picior a lui Toth, astfel că după primele zece minute, scorul era 19-17. A urmat dominarea clară a ardelenilor în sfertul al doilea, în special datorită lui Barîș Aktaș. La pauză scorul era 24-37, dar timișorenii pregătiți de Cristian Bota au făcut un sfert trei de senzație, în care le-au permis sibienilor să dea doar 4 puncte, dintre care 2 de la linia de libere. Scorul era 43-41 după sfertul trei, iar în ultimul sfert, sibienilor nu le-a mai ieșit nimic. George Toth a debutat la turneu cu double-double, deși a fost accidentat la picior. După mult spray antidureri, Toth a reușit 29 de puncte și 17 recuperări. Și colegii de la echipa mare, Georgian Păun și Zoran Milencovici s-au descurcat foarte bine, tot cu double-double. Milencovici a dat 15 puncte și a făcut 10 recuperări, iar Păun a marcat 10 puncte și a bifat 11 recuperări. De la Sibiu, Pascu a marcat 17 puncte, Aktaț 16 și Răducan 11.

În celelalte meciuri jucat astăzi, Dinamo a câștigat cu 76-70 cu Târgu-Mureș, iar CSU Ploiești a trecut cu 73-48 de Craiova.


CSU Ploiești joacă cu Dinamo, Sibiu cu Craiova și BC Timișoara cu Târgu-Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.