Marş antidrog al elevilor, pe o melodie scoasă de la „naftalină” a...

Marş antidrog al elevilor, pe o melodie scoasă de la „naftalină” a formaţiei 3ei Sud Est GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
mars antidrog05_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

„În faţa drogurilor nu suntem diferiţi” este sloganul sub care s-a desfăşurat marşul antidrog de astăzi, de la Timişoara. Peste 1.000 de elevi şi aproape 100 de studenţi cu măşti identice pe faţă au mărşăluit prin Piaţa Operei pe melodia „Spune nu drogurilor” a băieţilor de la 3rei Sud Est ca să atragă atenţia oamenilor asupra riscurilor şi consecinţelor pe care le are consumul de droguri. Mihaela Tomiţă, şeful Centrului de Prevenire, Evaluarea şi Consiliere Antidrog Timiş, spune că drogurile au devenit o adevărată problemă mai ales în rândul elevilor de liceu, iar scopul marşului a fost acela de a sensibiliza opinia publică, „mesajul fiind cel de nondiscriminare şi nonetichetare al persoanelor consumatoare de droguri”.

Acţiunea de astăzi s-a desfăşurat simultan în marile oraşe din România şi s-a derulat în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” – care presupune organizarea în Săptămâna Altfel a unor acţiuni extraşcolare.


Evenimentul a fost organizat de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, Primăria Timişoara şi Inspectoratul Şcolar Timiş, la începutul evenimentului inspectorul şcolar Cornel Petroman, un reprezentant al elevilor şi şeful Centrului Antidrog le-au transmis timişorenilor un mesaj de sensibilizare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.