Meciul care le poate asigura „leilor din Banat” biletul spre semifinala din...

Meciul care le poate asigura „leilor din Banat” biletul spre semifinala din play-off

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara giurgiu02_resize

BC Timișoara trebuie să câştige meciul de sâmbătă cu CSU Ploieşti, al treilea din sferturile play-off-ului, pentru  mai putea spera la calificarea în semifinale. La general, scorul e 2-0 în favoarea ploieştenilor şi încă o înfrângere ar înseamna finalul de sezon şi locul șase pentru alb-violeţi.

Timişorenii au pierdut în prelungiri primul meci de la Brazi, iar forma mai slabă a ploieştenilor în comparaţie cu anul trecut le mai dă speranţe „leilor” din Banat.


Antrenorul Srdjan Jovanovic spune că nimeni din echipă nu se gândeşte că încă un meci pierdut înseamnă finalul de sezon pentru BC Timişoara. „Am făcut două meciuri bune în deplasare, nu grozave, dar bune. Mulţi spun că am avut ghinion cu arbitrajul, cu aruncările libere şi cu accidentarea lui Zlatko Jovanovic, dar toate acestea sunt doar scuze. Nu am văzut o mare diferenţă de formă între cele două echipe şi cred că aceasta e  şansa noastră. Trebuie să câştigăm şi lupta din sferturi să continue. Eu o să încerc să nu mă gândesc la înfrângere, la fel şi jucătorii. Trebuie să mai jucăm două meciuri şi să vedem ce se întâmplă în decisivul de la Brazi. În fiecare meci cu Ploieşti există presiune, ei sunt campioni, dar nu am văzut o diferenţă între ei şi noi. Cu siguranţă îi putem bate”, a declarat Srdjan Jovanovic.

Starea lui Zlatko Jovanovic, accidentat săptămâna trecută, este în continuare o problemă, deoarece jucătorul resimte dureri la coaste şi va face mâine un RMN. În funcţie de rezultat, el va afla dacă joacă sâmbătă sau nu. În ciuda faptului că ar putea lipsi un coleg de bază, jucătorii au încredere că mai pot întoarce soarta calificării. „Va trebui să jucăm la fel de bine cum am făcut-o în deplasare. Nu cred că cineva simte presiune, ca sportivi, ştim cum se jocă în play-off. Cred că noi suntem echipa mai bună, dar în ultimele meciuri nu am demonstrat asta”, a declarat Dominique Archie. Meciul se va juca sâmbătă, de la 18.45, în Sala „Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.