Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pensionar UPDATE Decizia instanţei

0
DISTRIBUIȚI

bani

Un specialist în medicina muncii a fost prins în flagrant în timp ce încerca să ia de  la un pensionar suma de 1.000 de lei, pentru a-i elibera documentele necesare pentru prelungirea pensiei de invaliditate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Adina Velescu, în urma percheziţiei efectuate în cabinetul medical din municipiul Hunedoara unde îşi desfăşura activitatea medicul specialist a fost descoperit un plic cu bani înseriaţi care fusese oferit de un pensionar.

În timpul percheziţiei, au mai fost găsite diverse sume de bani, în lei, euro şi forinţi, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.


Tot aici poliţiştii hunedoreni au descoperit şi „atenţii” sub formă de ciocolată sau cafea. Femeia a fost reţinută pentru luare de mită şi a fost dusă la Parchet de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În timpul anchetei, medicul a declarat că nu a ştiut că pensionarul i-a pus plicul pe masă, ea fiind cu spatele când s-a întâmplat acest lucru. Potrivit unor surse, este vorba despre medicul Mirela Benea, în vârstă de 39 de ani.

UPDATE Instanţa a respins cererea de arestare a medicului, care a primit interdicţia de a părăsi ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.