Mesajul subversiv care l-a făcut pe Robu să-și piardă graiul

Mesajul subversiv care l-a făcut pe Robu să-și piardă graiul

1
DISTRIBUIȚI

Photo0255

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a rămas, astăzi, fără cuvinte la conferința de presă din cauza solagnului“AC Recaş nu e Poli”, apărut  în momentul în care fanii defunctei echipe Poli Timișoara, patronate de Marian Iancu, au aflat că municipalitatea şi consiliul judeţean vor să se asocieze cu AC Recaş, pentru a face o nouă echipă de fotbal. Deşi a fost atacat în repetate rânduri pentru susţinerea ACS Poli şi pentru banii pe care autorităţile locale îi virează către echipa aflată în liga a doua, edilul şef Nicolae Robu fan înfocat al ACS, a închis mereu gura celor pe care îi acuză de rea voinţă cu replica pe care a folost-o și pentru a-și arăta părerea față de jurnaliștii incisivi – „câinii latră, caravana trece”.  Astăzi însă, în cadrul conferinţei de presă de la Primăria Timişoara, edilul şef a amuţit pentru o secundă atunci când s-a uitat la masa de unde vorbeşte de obicei.


După ce primarul a părăsit sala, jurnaliştii au observat că masa edilului şef a fost decorată cu mesajul „AC Recaş nu e Poli”. La vederea inscripţiei, Robu nu a comentat nimic.

 

1 COMENTARIU

  1. Macar in al 12-lea ceas sa-si dea seama ce greseala a facut, oricum nu are ce cauta printre noi, dar oricine poate sustine aceasta echipa si oricine ii poate fi suporter, fara alte laude sau cereri politice !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.