Nicolae Robu se pregătește să demisioneze din funcția de primar al Timișoarei....

Nicolae Robu se pregătește să demisioneze din funcția de primar al Timișoarei. Vezi MOTIVUL

13
DISTRIBUIȚI

robu instalare primar 1

Primăria Timișoara este în fierbere după ce s-a „scurs” informaţia conform căreia Nicolae Robu se pregăteşte să demisioneze din funcţia de primar. După o perioadă în care s-a întâlnit în fiecare zi de lucru cu jurnaliştii şi chiar în weekend, Robu şi-a dat seamă că pentru progresul şi binele municipiului comunicarea trebuie să fie îmbunătăţită.


Asta mai ales după ultimele incidente cu jurnaliştii care, în loc să noteze după dictare, s-au pus să pună întrebări.  În aceste condiţii Nicolae Robu ar fi decis să abandoneze funcţia de primar pentru cea de purtător de cuvânt pe viaţă. Pentru a-şi asigura postul urmează să solicite liderului PNL Crin Antonescu să modifice legea admnistraţiei publice locale astfel încât această funcţie să fie asimilată celor de înalţi funcţionari publici cu status special, principalul argument fiind că filiala PNL Timiş este una dintre cele mai puternice din ţară şi consideră că rezolvarea acestei chestiuni reprezintă un alt pas spre îndeplinirea promisiunilor din campania electorală a USL de a face dreptate cetăţenilor până la capăt. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE A fost o păcăleală de 1 aprilie bazată pe fapte reale. Orice legătură cu realitatea nu este întâmplătoare.

13 COMENTARII

  1. Nu ar fi rau,daca s-ar intampla ceea ce scrie in acest articol.Dar avand in vedere ca astazi este 1 APRILIE…….cred ca aceasta stire,ar trebui privita ca o…..pacaleala.Cu toate ca multi si-ar dori,sa nu fie!

  2. Bravo!!!Si-a indeplinit obiectivele…a „ras”acvariul ard-istilor,a luat dijma celor de la evidenta populatie,si-a pus in „cap”gastile din primarie!!!

  3. Nu uitati ca gura pacatosului adevar graieste.Daca primarul pierde procesul cu ANI s-ar putea ca aceasta stire sa nu mai fie o pacaleala de 1 aprilie.Ce ziceti?

  4. oare ce se intimpla daca are problema cu „petecele” de la inima? ca doar spitalul unde s-a „tunat” in campania electorala se inchide…

  5. Va bucurati degeaba ramsey si alti cretini ca eu l-am auzit pe Robu explicand de mai multe ori ca daca ar pierde procesul cu ANI sanctiunea ar fi ca n-ar mai putea ocupa functii cu numire timp de 2 sau 3 ani nu mai tin minte exact. Functiile eligibile nu intra in sanctiune si deci pot fi ocupate. Functia de primar fiind o functie eligibila rezulta ca n-are nici o problema si nu in aceasta functie a avut el incompatibilitatea aia ci ca rector si senator ceea ce nu mai este acum nici rector nici senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.