Noapte de muzică house cu britanicul Chris Simmonds

Noapte de muzică house cu britanicul Chris Simmonds

0
DISTRIBUIȚI

chrissimmonds

Amatorii de house sunt invitaţi la o noapte specială, care va fi colorată cu prezenţa invitatului special Chris Simmonds din Londra, alături de el, evenimentul pus la cale de SOULed OUT avându-i pe afiş şi pe timişorenii Angel şi Piciu.

Chris Simmonds este un DJ şi producător britanic care poate fi numit pe bună dreptate o adevărată legendă a muzicii house.


Având în vedere faptul că fratele şi unchiul său au făcut parte din Hi – Tension, un proiect britanic de funk foarte popular la sfârşitul anilor 70, încă de la vârsta de 11 ani Chris a început să frecventeze studiourile de înregistrări. A început să mixeze în cluburi de la vârsta de 15 ani, iar de-a lungul timpului, colaborările lui Chris cu artişti ingenioşi şi dedicaţi au dat naştere unor proiecte muzicale extrem de valoroase precum  “Adventures in Mechanical Funk”, un album care acoperă tot caleidoscopul de influenţe resimţit în muzica sa.

Timişoreanul Angel a fost cucerit de ritmurile deep house cu 15 ani în urmă şi a fost invitat să mixeze în deschiderea unor nume ca Miguel Migs, Lisa Shaw, Julius Papp, JT Donaldson, Ian Pooley sau Rick Wade, iar Piciu mixează din 2009.  Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 23.00, la clubul Arqa, iar preţul unui bilet de intrare este 15 lei până la ora 01.00 şi 20 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.