O fostă campioană cu echipa de baschet ICIM Arad a murit în...

O fostă campioană cu echipa de baschet ICIM Arad a murit în urma unui accident rutier în SUA

0
DISTRIBUIȚI

baschet_cluj_campioana

Baschetbalista americană Alicia Gladden, care a cucerit titlul naţional în 2008, cu ICIM Arad, a decedat într-un accident rutier, la Avondale (SUA).


La doar 27 de ani, Alicia Gladden a fost implicată într-un tragic accident rutier, petrecut vineri seara în Avondale, informează Mediafax. Potrivit relatărilor presei locale, care îl citează pe fratele Aliciei, ea se întorcea de la un meci de baschet cu echipa pe care o antrena, Creekside High School. Maşina sa a fost lovită frontal, fosta jucătoare de baschet a decedat, însă poliţia nu a dat alte amănunte despre circumstanţele accidentului şi nici despre celelalte două victime implicate.

Alicia Gladden a jucat pentru ICIM Arad în sezonul 2007-2008, cucerind titlul naţional împreună cu formaţia arădeană. „Pentru Alicia, echipa noastră a fost prima sa experienţă europeană. A fost o jucătoare extrem de eficace pentru noi, avea îndemânare şi calităţi fizice excelente. S-a integrat foarte bine la echipa noastră. Ce mai pot spune? E o veste tragică. Dumnezeu s-o odihnească. Asta e viaţa, nu ştii ce te aşteaptă niciodată. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi”, a declarat astăzi antrenorul formaţiei ICIM Arad, Dan Moraru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.