O maşină în care se afla un copil a fost furată. Hoţul...

O maşină în care se afla un copil a fost furată. Hoţul a abandonat autoturismul

0
DISTRIBUIȚI

politia-rutiera

Un autoturism în care se afla un copil de cinci ani, lăsat singur de tatăl său, care a coborât pentru scurt timp, la cumpărături, a fost furată, hoţul abandonând maşina, cu tot cu copil, în momentul în care acesta a început să plângă, informează Mediafax.


Incidentul a avut loc azi dimineaţă, în zona gării din Iaşi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, bărbatul a sunat apoi la 112, anunţând că i-a fost furată maşina, cu tot cu copil.

„Au fost blocate toate căile de ieşire din oraş. La scurt timp maşina a fost găsită abandonată în zona Canta din Iaşi, iar copilul se afla lângă maşină. Cel mai probabil, hoţul a abandonat maşina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plângă”, a declarat Anca Vâjâiac.

Conform acesteia, în baza declaraţiilor date de copil, care a reuşit să îl descrie pe cel care a furat maşina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliţişti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt şi lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.