Opt traficanți de droguri, ridicați de „Crima Organizată”. Cum au încercat să...

Opt traficanți de droguri, ridicați de „Crima Organizată”. Cum au încercat să câştige timp ca să scape de marfă VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

traficant draguri 1

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” împreună cu trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei Timiş au descins, în această dimineaţă, la locuinţele a opt traficanţi de droguri care au fost monitorizaţi începând de anul trecut. Ancheta DIICOT a scos la iveală faptul că bărbaţii aprovizionau cu cannabis consumatorii din Timişoara, marfa fiind fie adusă din străinătate, fie provenită din culturi aflate în mediul rural. Preţul mediu pentru un gram de „iarbă” era de 60 de lei. Descinderile din această dimineaţă nu au fost lipsite de surprize – în una dintre locaţii, luptătorii SAS au fost întâmpinaţi de un pitbull, iar în alta traficanţii au refuzat să deschidă uşa. Cei trei suspecţi aflaţi în apartamentul unui bloc de pe strada Rusu Şirianu au încercat să scape de cannabis-ul pe care-l aveau în casă, arucându-l pe geam, dat s-au retras când au văzut poliţiştii.


După ce au deschis cu berbecul uşa metalică, luptătorii i-au încătuşat pe cei trei suspecţi care nu au mai avut timp să scape de droguri. Locuinţa acestora de unde livrau droguri este peste drum de o grădiniţă. O parte dintre susspecţi au fost condamnaţi pentru furturi şi tâlhării. La această oră, percheziţiile sunt în plină desfăşurare.


5 COMENTARII

  1. de rasunet a fost dosarul cocaina pt vipuri, nu iarba pt studenti…

    ma mir ca se mai vinde in magazine cinepa pt etansat tevi si nu e considerata drog

  2. Frecu-va-n gura de fanatici cu stirile voastre cu tot !!!! Cica politistii au fost intampinati de un Pitbul,,,,,ce Pitbul ? o amarata de catelusa mai blanda ca o pisica era !!!! Nu stiti cum sa faceti rating gunoaielor ce sunteti.Toata gasca asta de (amatori),de gainari sunt niste amarati de teribilisti,nimic altceva !!! Marii granguri scapa mereu de raspundere,insa politia se baga doar in cazuri unde gainarii nu au bani sa dea avocatilor si procurorilor ca sa-i scape.Asa isi justifica salariile pe care le iau.OK,nu-s deloc de acord cu drogurile,insa gainarii cu iarba merg in celula cu cei care fac trafic cu droguri de mare risc,,,justitia lui peste !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.