”Panterele mici” de la BCM Danzio, aproape de titlul național la U...

”Panterele mici” de la BCM Danzio, aproape de titlul național la U 23

0
DISTRIBUIȚI

danzio03

Echipa sub 23 de ani de baschet feminin a Timișoarei a câștigat astăzi cu 72-54 meciul cu echipa similară a Universității Cluj, în a doua partidă de la penultimul turneu al campionatului de tineret, desfășurat la Craiova. După această victorie, timișorencele sunt în mare proporție campioane la prima ediție a campionatului U23.

Scorul pe sferturi arată superioritatea bănățencelor: 26-9, 14-22, 21-13, 11-10.


Adina Stoiedin a fost cea mai bună jucătoare de la Danzio, cu 20 de puncte și 12 recuperări, Marta Fodor a marcat 17 puncte, Antoinette Thompson a bifat și ea un double-double cu 14 puncte și tot atâtea recuperări, iar Tunde Kilin a înscris tot 14 puncte. De la Universitatea Cluj principalele marcatoare au fost Andreea Pop, 17 puncte, și Flavia Ferenczi,13 puncte.

Ieri, ”panterele mici” au câștigat cu 87-38 meciul cu echipa similară a Olimpiei București și continuă să aibă doar o înfrângere cu clujencele. În condițiile în care Danzio și ardelencele se mai întâlnesc o singură dată la turneul final de la București și Clujul are trei meciuri pierdute, baschetbalistele timişorene sunt în proporție de 99% campioane, deoarece e greu de crezut că SCM Craiova sau Olimpia București le mai pot pune piedici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.