„Panterele mici” de la Danzio se impun și cu SCM Craiova

„Panterele mici” de la Danzio se impun și cu SCM Craiova

0
DISTRIBUIȚI

danzio=teleorman04

Echipa sub 23 de ani de la BCM Danzio a câștigat astăzi meciul cu echipa similară a Craiovei la scorul de 64-48. Meciul a fost al treilea pentru timișorence la turneul din Bănie, la care ”panterele mici” au fost neînvinse.

Pe sferturi, scorul a fost 11-16, 21-11, 13-13, 24-8 pentru Danzio. Adina Stoiedin a fost din nou cea mai bună marcatoare, cu 16 puncte, urmată de Tunde Kilin, 13 puncte, Antoinette Thompson, 12 puncte, și Marta Fodor, cu double-double, de 11 puncte și 13 recuperări.


De la echipa gazdă, cea mai bună marcatoare a fost Gavrilă, cu 15 puncte. Oricum, ”panterele mici” sunt aproape sigure de titlu, după o sigură înfrângere în cele 12 meciuri jucate până acum în campionatul de tineret, unde s-au înscris doar patru echipe. Echipa de pe locul 2, Universitatea Cluj are deja trei înfrângeri. Danzio ar putea pierde titlul doar dacă la ultimul turneu de la București pierde toate meciurile. În condițiile în care Olimpia București a fost greu afectată de problemele financiare și au plecat multe jucătoare, iar craiovencele au doar două victorii, e practic imposibil ca Danzio să mai piardă titlul.

Mâine, echipa mare va juca al doilea meci cu ICIM Arad pe teren propriu, de la ora 15.00. Partida contează pentru sferturile play-off-ului. Timișorencele au pierdut categoric primul meci de la Arad, la scorul de 90-44. E greu de crezut că bănățencele pot învinge pe teren propriu, iar înfrângerea e sinonimă cu ultimul meci din acest sezon pentru echipa de senioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.