Laborator ilegal în care se „coceau” substanţe interzise vândute ca etnobotanice, descoperit...

Laborator ilegal în care se „coceau” substanţe interzise vândute ca etnobotanice, descoperit UPDATE 2 Câţi au fost reţinuţi

0
DISTRIBUIȚI

COLOMBIA-MARIJUANA-DOSE

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Crimă Organizată” fac astăzi mai multe percheziţii la suspecţi care ar face parte dintr-o reţea de trafic cu etnobotanice. Potrivit primelor informaţii, a fost emisă o serie de mandate de aducere. Acţiunea anchetatorilor se desfăşoară în mai multe locaţiui din Valea Jiului şi din Cluj, fiind coordonată de DIICOT Hunedoara şi de Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate din Alba şi Hunedoara. Suspecţii vor fi aduşi la audieri la sediul DIICOT Hunedoara.

UPDATE 1 Zece percheziţii au avut loc în total astăzi, trei în Hunedoara, şase la Cluj şi una în Sălaj.


Poliţiştii au descoperit la Cluj un laborator în care se preparau subtanţe psiho-active. În urma percheziţiilor, au fost găsite şi 20 de kilograme de etnobotanice, patru plicuri cu substanţe gata preparate şi sume de bani. Substanţele erau importate din Spania şi Germania şi aduse în ţară prin firme de curierat. În laborator erau preparate, porţionate şi reambalate în pliculeţe. Prin intermediul dealerilor locali, acestea erau distribuite în 20 de judeţe. Preţul unui pliculeţ varia între 25 şi 45 de lei.

UPDATE 2 Opt persoane au fost reţinute, în această seară, în urma percheziţiilor în timpul cărora a fost descoperit un laborator clandestin în care se preparau substanţe psihoactive, 20 de kilograme de etnobotanice în stare brută, 4.000 de plicuri de substanţe preparate şi importante sume de bani. Cei opt, patru din Valea Jiului şi patru din Cluj Napoca vor fi prezentaţi, mâine, judecătorilor Tribunalului Huendoara cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. De asemenea, o altă persoană bănuită că face parte din aceeaşi grupare va fi propusă pentru mandate de arestare în lipsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.