Pet Hope şi „îngerii”câinilor din Anglia sterilizează gratuit câinii unor familii sărace...

Pet Hope şi „îngerii”câinilor din Anglia sterilizează gratuit câinii unor familii sărace din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

daniflor17

Şaizeci de câini care nu sunt de rasă vor fi sterilizaţi şi microcipaţi gratuit în următoarele două săptămâni de către Asociaţia Pet Hope Timişoara. Acţiunea a fost lansată cu sprijinul Asociaţiei britanice K-9 Angels şi vine în ajutorul unor familii din Timişoara care nu îşi permit astfel de cheltuieli, mai ales că potrivit unei Hotărâri de Consiliu Local, în şase luni, toţi câinii care nu sunt de rasă trebuie sterilizaţi.


Odată sterilizaţi şi microcipaţi, foştii „maidanezi” vor putea fi înregistraţi la primărie şi vor putea intra în legalitate. “Ne dorim să dăm un exemplu de bună practică. Stoparea creșterii numărului de câini fără stăpân începe din gospodăriile care nu vor sau nu își permit sterilizarea animalelor. Pentru cei care nu vor, există acum o amendă, iar cei care nu pot trebuie ajutați, atât de noi, asociațiile de protecție a animalelor, cât și de primărie”, a spus Anneka Tanaka , reprezentantul Asociației “Îngerii câinilor” din Marea Britanie.

Campania gratuită de sterilizare şi microcipare gratuită a celor 60 de câini care nu sunt de rasă a demarat ieri, de Ziua Internaţională a Câinilor fără Stăpân, şi se numeşte „Fost „maidanez”, devin legal”, în prima zi de campanie, patru căţei au intrat deja în legalitate.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca cei din CLT ar trebui sterilizati. Cine sunt ei sa hotarasca soarta unor fiinte ? Cainii care nu sunt de rasa sunt mai destepti si mai descurcareti decat cei de rasa. In plus sunt mai atasati fata de stapan. A fost un personaj in istorie numit Hitler care proceda la fel. Dupa caini, urmeaza oamenii ? Indivizii astia sunt bolnavi la cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.