“Polivalenta lui Robu” crește în ritmul fantastic al marilor construcții comuniste

“Polivalenta lui Robu” crește în ritmul fantastic al marilor construcții comuniste

1
DISTRIBUIȚI

sala lui robu10_resize

Lucrările la Sala Polivalentă începută pe vremea rectorului Nicolae Robu merg ca la carte, a informat astăzi primarul Nicolae Robu.


„Am fost pe șantierul Sălii Polivalente și sunt foarte mulțumit că acolo se lucrează de zor. Dacă lucrurile continuă în acest ritm, vom avea o Sală Polivalentă de 2.500 de locuri. Proiectul a fost deja modificat pentru suplimentarea numărului de locuri la 2.532”.  Primarul spune că deşi termenul de realizare a proiectului este l iunie 2014, dar, la rimul în care se lucrează, cu certitudine lucrările vor fi gata mai repede.

Acesta a fost astăzi în inspecţie şi pe şantierul de la intersecţia Michelangelo, unde muncitorii trag din greu pentru ca subpasajul rutier să devină realitate cât mai curând. Primarul s-a declarat mulţumit de efortul depus de muncitori. Şi, dacă edilul şef e optimist cu privire la Michelangelo şi Sala Polivalentă, lucrurile nu stau la fel pe strada Cloşca, acolo unde lucrările ar trebui să fie gata la finele lunii mai, însă SDM este în întârziere.

1 COMENTARIU

  1. Fotografia nu este actualizata cu starea santierului la data articolului.
    Titlul articolului este ieftin si nu are nici o semnificatie.
    Chiar daca nu va place, Robu este incomparabil mai bun decat Ciuhandu.
    Va doresc mai multa inspiratie la viitoarele articole pe aceasta tema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.