Primarul a gustat apă plată de la o instalaţie-experiment de filtrare. De...

Primarul a gustat apă plată de la o instalaţie-experiment de filtrare. De ce nu va cumpăra primăria un astfel de aparat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
06_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Mare vâlvă astăzi în zona Girocului, unde câteva zeci de cetăţeni s-au înghesuit în ciuda ploii năpraznice de afară  pentru a-l vedea pe primarul Nicolae Robu cum inaugurează o instalaţie de apă. Sistemul oferit de o firmă specializată în domeniu oferă în regim de dozator trei tipuri de apă – apă normală, apă normală rece şi sifon. Instalaţia va fi găzduită gratuit vreme de o lună pentru a vedea exact cum este receptată de populaţie. Firma va purta discuţii apoi discuţii cu municipalitatea. Edilul şef a subliniat însă că sub nicio formă primăria nu ar achiziţiona astfel de instalaţii care ar costa aproximativ 8.000 de euro.


Ajuns cu douăzeci de minute întârziere la faţa locului, Robu a  discutat cu reprezentanţii firmei, a dat voios declaraţii presei, după care, poftit să guste din apa filtrată, a comandat apă plată normală. După ce a servit cu o sticlă pe toţi cei din  jurul său, Robu a plecat spre conferinţa de presă a PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.