Primarul Robu mai inaugurează nişte panouri într-o Timişoară prăfuită

Primarul Robu mai inaugurează nişte panouri într-o Timişoară prăfuită

1
DISTRIBUIȚI

timisoaracurata 029

Edilul şef  Nicolae Robu a scos astăzi presa în stradă pentru a prezenta un nou pas de uriaş făcut de administraţia locală în competiţia Timişoara Capitală Culturală Europeană.  Mai exact, municipalitatea a amplasat pe unul stâlpii de peste drum de Catedrala Mitropolitană un indicator pe care scrie „Timişoara curată.


Nu arunca tigările pe jos”.  Bucuros de realizare, Robu  a declarat ,cu ochii în soare şi pletele în vânt, că  ne dorim cu toţii o Timişoară cât mai curată, cât mai frumoasă mulţumind cluburilor şi fundaţiilor implicate. Desigur că panoul, mic cum este, a dat naştere la un discurs plin de laude despre mari realizări.

„Am reuşit să reducem gradul de poluare şi de praf din atmosferă, dintre toate oraşele din România  aflate sub monitorizare Timişora a ajuns să aibă aerul cel mai puţin curat din cauza poluării, în urmă măsurătorilor de la Agenţia Naţională de Mediu”, a povestit Robu bucuros. În oraş vor fi amplasate 100 de astfel de panouri. Singurul lucru nelămurit a fost câte scrumiere stradale va instala municipalitatea pentru ca fumătorii să aibă unde să arunce mucurile de ţigări, Edilul şef a explicat că nu ştie câte scrumiere ar fi necesare, pentru e nevoie de un inventar şi de  solicitări, iar acţiunea abia azi a început.

 

1 COMENTARIU

  1. fac parte din „fraierii” care merg si 1 km cu coaja de banana in mina pina gasesc un cos de gunoi dar totusi vreau sa iau apararea celor care nu au rabdarea mea si daca nu vad pe o raza de 50m un cos de gunoi arunca tigarea pe jos sau chiar ambalajul de la junk food. pt a avea pretentia ca timisorenii (chiar si „emigranti”) sa fie civilizati trebuie sa instalezi cosuri de gunoi.

    PS cine a facut panourile? tot rosign?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.