„Prinţul cerşetor” Pisică, prins cu 700 de lei în parcare la mall....

„Prinţul cerşetor” Pisică, prins cu 700 de lei în parcare la mall. Ce sume enorme au mai găsit la el poliţiştii locali VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

bani pisica3

Reprezentanţii Poliţiei Locale l-au oprit ieri pe R. Ion, de 32 de ani, din Caransebeş, în cadrul unei acţiuni de depistare a cerşetorilor în Timişoarea. „Pisică”, aşa cum este cunoscut bărbatul, era în zona Iulius Mall, iar la el avea suma de 700 de lei. El le-a spus poliţiştilor că sunt bani adunaţi din cerşit. Nu este prima dată când poliţiştii locali găsesc la „Pisică” sume mari.


Anul trecut, în 30 iulie, cerşetorul avea la el 1.100 de lei. El a fost amendat pentru cerşit, însă şi-a plătit contravenţia din aceşti bani. În urmă cu mai mulţi ani, bărbatul a strâns şi 3.500 de lei. Potrivit legii, poliţiştii locali nu pot confisca banii găsiţi la cerşetori.

bani pisica1

Poliţia Locală a făcut mai multe acţiuni similar, în weekend-ul trecut depistând 36 de cerşetori şi oameni ai străzii. Numai ieri, 16 cerşetori au fost trimişi la azilul de pe strada Brâncoveanu, după ce au fost monitorizaţi şi li s-au făcut fişe personale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.