Proconsul îşi lansează noul album „No matter what”

Proconsul îşi lansează noul album „No matter what”

0
DISTRIBUIȚI

 proconsul

Trupa Proconsul îşi lansează noul material discografic ce poartă numele de „No matter what” printr-un turneu naţional, care va poposi joi, 18 aprilie, la Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare la Club 30.

Recent, muzicienii au susţinut un concert în Garajul EuropaFM, unde au cântat în avanpremieră noul lor disc, „No matter what”.


 Piesa care dă şi numele albumului, este rezultatul unei colaborări de succes cu El Proyecto şi se bucură de succes printre melomani. Pe acest material se regăseşte o colaborare cu Dana Nălbaru, la piesa „Fără tine”. Bodo povesteşte că numele Danei a fost vehiculat de mai multe ori în studio în vederea unei colaborări. „Până ne-am întâlnit la o televiziune şi am întrebat-o dacă o putem vorbi despre asta şi a fost încântată de idee”, îşi aminteşte solistul. Altă piesă, altă colaborare-surpriză, de această dată cu soţia chitaristului Dragoş Dincă, Carmen, pentru piesa „Eşti fata pentru care cânt”. Dincolo de lansarea noului album, Proconsul pregăteşte mai multe turnee în perioada următoare: două în ţară şi unul peste hotare.

 

Concertul din Timişoara va avea loc de la ora 20.30, iar biletele costă 30 de lei. Elevii şi studenţii au reducere de 50 la sută la achiziţionarea biletului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.