Reglare de conturi cu focuri de armă în stradă între două familii....

Reglare de conturi cu focuri de armă în stradă între două familii. De la ce a pornit scandalul

0
DISTRIBUIȚI

mascat spate

O ceartă violentă dintre două familii a adus “mascații” într-un cartier, în această după-amiază, după ce mai multe persoane au sesizat poliția că în zona Dealul Crucii, din Reșița, s-au auzit focuri de armă. Polițiștii reșițeni au ajuns la fața locului și au dus 12 persoane la audieri.

Totul a început aseară, când doi tineri, de 23 și de 25 de ani, s-au certat, iar unul l-a înjunghiat pe celălalt cu un cuțit, în zona coapsei.


Totul s-a întâmplat în plină stradă, așa că la scurt timp a ajuns și poliția la fața locului. Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internare. Agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Astăzi, polițiștii au fost alertați din nou, de această dată de o femeie, rudă a agresorului, care a spus că neamurile celui lovir cu cuțitul i-au atacat casa și i-ar fi spart ATV-ul parcat în casă. “A fost un scandal între două familii, ca o continuare a incidentelor de aseară. S-a tras cu un pistol cu bile. Din primele informații, nu este dintre cele supuse autorizării”, ne-a declarat Ancuța Cărbunariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Două persoane au fost lovite de bilele din plastic. În acest moment, cartierul este împânzit de polițiști și de membri ai trupelor de intervenții. Polițiștii spun că altercația de aseară a fost o simplă ceartă între doi tineri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.