Ripensia s-a calificat în finala Cupei României, faza județeană

Ripensia s-a calificat în finala Cupei României, faza județeană

0
DISTRIBUIȚI

RIPENSIA03

Ripensia Timișoara a învins ieri după-masa cu 3-2 pe Bega Belinț, echipă ce joacă cu două eșaloane mai sus, în liga a IV-a. Partida a contat pentru semifinalele fazei județene ale Cupei României.

Ripensia a revenit în meci după ce a fost condusă cu 2-0. Belințul a deschis scorul în minutul 25, cu o reușită a lui Ripan, care a scăpat pe contraatac. Golul de 2-0 a venit în minutul 40 chiar din piciorul lui Costea, jucător al Ripensiei împrumutat la Belinț.


Un minut mai târziu, ripensiștii au punctat pentru 2-1 prin Popa. Finalul primei reprize a adus egalarea. Radu a fost faultat în careu, iar Ripensia a primit penalti, pe care Mureșan l-a transformat în gol. Jucătorul a dedicat reușita tatălui său, cu două degete ridicate spre cer. În repriza a doua, doar Pușcașu a mai înscris în minutul 54, pentru Ripensia, care a prins biletele pentru finala fazei județene, ce se va juca în data de 24 aprilie contra echipei CS Ghiroda, tot din liga a IV-a.

”Primele 30 de minute am fost surprinşi datorită terenului. Jocul lor a fost pe contre, pe atacanţi, din păcate au şi înscris. Noi am avut ocazii, ne-am dorit, dau vina pe suprafaţa de joc. În rest, mă bucur că am revenit, îi felicit pe băieţi, mă bucur pentru Popa Adrian care şi-a dorit să revină cu gol, chiar l-aş evidenţia azi. Ne bucurăm, am ajuns în finală, vreau să o câştig, să mergem mai departe ca să ne facem cunoscuţi”, a declarat antrenorul Ovidiu Olariu pentru site-ul ripensiatimisoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.