Robu a dat nas în nas cu suporterii ASU Poli. Ce mesaj...

Robu a dat nas în nas cu suporterii ASU Poli. Ce mesaj emoționant până la lacrimi le-a transmis pe Facebook celor care cred că “AC Recaș nu e Poli”

3
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini

Edilul şef Nicolae Robu nu a trecut cu vederea tupeul celor care au inscripţionat tocmai pe masa lui de la primărie mesajul „AC Recaş nu e Poli”. Cu toate că la vederea celebrei „zicale” Robu a amuţit, acesta rezolvat problema cum ştie el mai bine –pe Facebook.  Duminică seara edilul şef a ţinut să informeze pe reţeaua de socializare că a dat nas în nas cu fanii ASU Poli, care nu numai că l-au salutat cu drag, dar chiar l-au invitat să li se alăture într-o deplasare pe bicicletă. Dn textul edilului şef nu puteau lipsi explicaţiile legate de slogan, asta pentru că doi fani ASU, mai curajoşi, l-au atenţionat pe primar, faţă în faţă, că AC Recaş nu e Poli.


„Am recepţionat-o cu zâmbetul pe buze, ca de obicei, răspunzând: “Evident, cine-a spus c-ar fi? În momentul în care am preluat clubul AC Recaş, l-am transformat instantaneu în cu totul altceva decât a fost, în cea mai Poli dintre toate Poli care au existat după Revoluţie, prin oamenii implicaţi şi prin spiritul pe care, prin ei, i l-am insuflat. Iar AC Recaş… a dispărut, tot instantaneu! Sunt sigur că într-o bună zi veţi înţelege şi voi corect lucrurile şi veţi înţelege şi că cineva v-a manipulat, respectiv că în niciun caz nu eu sunt duşmanul vostru. Ei bine, cum aş putea eu fi duşmanul suporterilor unei echipe (1) pe care am înfiinţat-o chiar eu –evident: nu singur, ci împreună cu câţiva colegi politehnişti-, (2) care joacă pe baza sportivă făcută aşa cum arată ea astăzi de mine, nu de altcineva, (3) care poartă numele universităţii căreia i-am fost student timp de 5 ani, cadru didactic timp de 30 de ani, prorector timp de 14 ani, rector şi simultan preşedinte de senat timp de 8 ani și, ca o încununare a acestui parcurs, președinte de senat, când această funcție s-a separat prin lege de cea de rector. Ce să mai adaug pt. a evidenţia mai clar absurdul (a se citi ocultul) situaţiei? Că tot eu sunt acela care, din postura de preşedinte al senatului, am încuviinţat asocierea – chiar dacă vorbim despre o asociere informală – a acestor suporteri cu echipa?! Eu nu numai că nu le sunt duşman, dar chiar apreciez pasiunea, dăruirea de care sunt în stare şi ştiinţa lor de a face spectacol. Îi dezavuez doar pe aceia care şi-au permis să ne urâţească oraşul scriindu-i pe ziduri, pe ceilalţi însă îi admir sincer”, a explicat Robu în postarea intitutaltă „întâlnire nostimă”.

 

 

3 COMENTARII

  1. Robu nu are tupeul niciodata sa infrunte pe nimeni in fata!Se ascunde dupa Facebook si lasa postate doar comentariile care ii sunt pe plac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.