Robu confirmă că Macy Gray cântă la JazzTM, însă habar nu are...

Robu confirmă că Macy Gray cântă la JazzTM, însă habar nu are cu cât o va plăti

0
DISTRIBUIȚI

macygray5

Cel de-al treilea nume care va fi prezent pe scena Festivalului Jazz TM a fost confirmat, astăzi, de către primarul Nicolae Robu, după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit în premieră această informaţie. Este vorba despre cunoscuta cântăreaţă americană Macy Gray, care va concerta la Timişoara pe 7 iulie, însă edilul-şef a afirmat senin că nu ştie pe câţi bani o aduce pe celebra artistă la Timişoara.


„Avem un anumit grafic pentru anunţarea numelor marilor muzicieni care vor fi prezenţi pe scena festivalului, dar câteodată informaţiile se află înainte de a le face noi cunoscute. De aceea, anunţăm oficial că Macy Gray cântă la Timişoara”, a spus Nicolae Robu. Acesta are doar cuvinte de laudă despre cântăreaţa americană despre care spune că „este o prezenţă ieşită din comun, aşa cum afirmă mulţi dintre iubitorii de muzică jazz. Macy Gray are o voce rarisimă, care a încântat peste tot pe unde a fost ascultată şi cu siguranţă va încânta şi publicul prezent la Festivalul de Jazz”.

Primarul Robu susţine că nu ştie cât este onorariul artistei şi nici nu poate spune, momentan, care sunt ceilalţi cântăreţi care vor concerta la Timişoara în această vară pentru că numele trebuie anunţate conform unui grafic. Până în acest moment, celelalte două nume mari care şi-au confirmat prezenţa la festivalul organizat de Primăria Timişoara sunt Richard Bona și Kurt Elling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.