Robu o dă la întors cu finanțarea festivalului JazzTM din bugetul “cultural”...

Robu o dă la întors cu finanțarea festivalului JazzTM din bugetul “cultural” al Consiliului Județean. Cum se încurcă în declarații

0
DISTRIBUIȚI

bani pp

Consiliul Judeţean Timiş ar urma să finanţeze festivalul JazzTM  cu o sumă cuprinsă între 25 şi 30.000 de lei – această informaţie a fost făcută publică vineri de consilerul PNL Adrian Păşcuţă.  Nu numai că presa nu a fost informată oficial de înţelegerea dintre Consiliul Județean și Primăria Timișoara, edilul şef  Nicolae Robu explicând că muncipalitatea va aloca 100.000 de euro pentru eveniment urmând ca restul de 60.000 de euro să vină din sponsorizări, mai mult, planul a fost ţinut la secret. Încă de anul trecut, mai exact din luna decembrie, autorităţile au selectat cele mai interesante evenimente cuturale de la nivelul judeţului care ar urma să primească finanţare de la CJT.

Iniţial, întrebat dacă ştia de intenţia CJT, Robu a declarat că „eu nu am avut nicio discuţie cu domnul Titu Bojin privind finanţarea de către CJ a acestui festival, dar evident m-aş bucura să existe o implicare financiară şi din partea CJ, dar ştiind că bugetul lor nu este prea mare şi ştiind câte probleme sunt în judeţ nu am vrut să exercit presiuni.


Relaţia este una amicală şi eram convins că CJ se va implica şi în acest proiect”.

La nici două minute după, întrebat cine anume a informat CJT de festival încă din luna decembrie, Robu a schimbat placa şi a explicat că “eu ştiam de festival din momentul în care la începutul mandatului meu am spus că vom organiza un festival  al Timişoarei. Pentru detalii de prgătire a evenimentelor cuturale  implicarea o are viceprimarul Dan Diaconu. Noi am făcut cunoscut CJ ce evenimente avem, dar mai departe este decizia lor dacă ne implică. Nu v-am vorbit despre festivalul de jazz pentru că pentru un eveniment de o asemenea talie am stabilit un calendar, de aceea nu v-am putut spune din decembrie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.