Rugbyștii timișoreni, la „vânătoare” de puncte în meciul cu CSM București

Rugbyștii timișoreni, la „vânătoare” de puncte în meciul cu CSM București

0
DISTRIBUIȚI
rcm faru26_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Rugbyștii de la RCM MVT UVT Timișoara vor juca sâmbătă în Capitală contra celor de la CSM București. Pentru campioni urmează meciurile cu Dinamo și Universitatea Cluj, iar conducerea echipei speră ca galben-albaștrii să obțină victorii de cinci puncte în aceste partide pentru a urca în clasament.

Timișoara nu a obținut până acum punctul bonus ofensiv, care se acordă pentru cel puțin patru eseuri marcate la o diferență de peste șapte puncte peste adversarul învins.


Rugbyștii de la echipa campioană sunt acum doar pe locul patru în clasament cu 8 puncte și pentru că au stat în prima etapă. RCM va juca trei meciuri în zece zile deoarece săptămâna viitoare este programată o etapă intermediară. ”Va fi o săptămână mai dificilă, dar ținând cont că anul trecut am avut meciuri cu echipele din prima jumătate a clasamentului, nu e chiar așa de dificil. Sperăm să obținem cele cinci puncte, pentru că ne dorim să abordăm play-off-ul de pe locurile unu sau doi, să ne respectăm cartea de vizită de campioană”, a declarat președintele clubului Sorin Doda.

CSM București este ultima clasată acum, dar bănățenii nu își subestimează adversarul. Conducerea le-a recomandat jucătorilor să fie atenți la provocările jucătorilor din Capitală și să nu primească eliminări sau suspendări pentru mai multe etape, cum s-a întâmplat anul trecut. ”Li s-a spus jucătorilor să fie atenți la provocările adversarilor pentru că anul trecut am avut această problemă a suspendărilor. CSM București a fost până acum o echipă imprevizibilă, au câștigat cu Dinamo, dar au pierdut cu Universitatea Cluj”, a mai precizat Sorin Doda. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 11.30, și va fi transmis în direct pe site-ul www.rugbytv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.