Sabotage, un nou festival în Timişoara, cu Black Sun Empire şi Dubioza...

Sabotage, un nou festival în Timişoara, cu Black Sun Empire şi Dubioza Kolektiv

1
DISTRIBUIȚI

blacksunempire

Prima ediţie a festivalului Sabotage va avea loc în data de 25 mai la Timişoara, la hala Fructus (strada Gheorghe Lazăr nr.26), evenimentul urmând să-i aducă în faţa publicului pe bosniecii de la Dubioza Kolektiv şi olandezii de la Black Sun Empire. „Ne propunem ca această manifestare să devină unul din cele trei festivaluri de top din România. Ne dorim ca festivalul să consolideze poziţia oraşului Timişoara pe harta culturală şi pe viitor suntem decişi să aducem nume interesante pentru public“, ne-au declarat organizatorii festivalului.

Olandezii de la Black Sun Empire au mai fost prezenţi în oraşul nostru, unde de altfel şi-au lansat şi cel de-al cincilea material discografic, From the shadows, ce cuprinde colaborări cu Foreign Beggars, Rido, Noisia sau State of Mind.


De această dată, la festivalul Sabotage va fi prezent Micha Heyboer din Black Sun Empire, alături de Codebreaker MC din Londra.

Dubioza Kolektiv, trupa care a fost caracterizată drept „cei mai zgomotoşi, dar şi cei mai creativi critici ai societăţii contemporane balcanice”, va susţine un concert extraordinar în cadrul Sabotaj Festival. Muzicienii de la Dubioza Kolektiv au cucerit deja România cu câteva show-uri fabuloase, unul dintre ele având loc în cadrul festivalului IRAF de la Timişoara de acum trei ani, ajungând treptat printre preferații publicului autohton. Formaţia a editat până acum şapte albume de studio, cel mai recent disc fiind Apsurdistan, care s-a lansat în data de 15 aprilie. Line-up – ul Festivalului este completat de timişorenii Kolapsys, K-lu şi Mighty Boogie, iar biletele de intrare pentru acest eveniment costă 25 lei în avans, acestea putând să fie deja cumpărate la Van Graph K Fe şi Cuib D Arte.

 

1 COMENTARIU

  1. eu nu pot sa inteleg cum dupa atita ani lumea inca mai asculta dubioza kolektiv si black sun empire…si dnb in general…chiar nu pot sa inteleg de ce suntem asa innapoiati 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.